Declaraţie Juridică - Aggreko plc

 Acest site este administrat de Aggreko plc, cu sediul social la 120 Bothwell Street, Glasgow G2 7JS, UK, şi înregistrată în Scoţia – Numărul de Înregistrare SC177553. 

În scopul acestei declaraţii, "Aggreko" înseamnă Aggreko plc şi filialele sale.

1. Dacă puteţi accesa site-ul Aggreko acceptaţi să fiţi obligat de condiţiile acestei declaraţii juridice şi acceptaţi de asemenea ca Instanţele din Scoţia să aibă jurisdicţie exclusivă asupra oricăror dispute care apar în legătură cu această declaraţie juridică. Dacă nu acceptaţi condiţiile din această declaraţie juridică, nu utilizaţi acest site.  

2. Toate drepturile, inclusiv drepturile de autor, aferente conţinutului site-ului Aggreko şi software-ului şi bazelor de date aferente site-ului Aggreko sunt licenţiate de Aggreko şi sunt deţinute şi controlate în aceste scopuri de către Aggreko. 

3. Prin accesarea site-ului Aggreko, acceptaţi că puteţi doar descărca, copia şi imprima extrasele conţinutului utilizării necomerciale personale cu condiţia ca niciun document şi nicio grafică de pe site-ul Aggreko plc  nu pot fi modificate în vreun fel şi că nicio grafică de pe site-ul Aggreko plc nu poate fi folosită separat de textul însoţitor.  

4. Nu aveţi dreptul să copiaţi, să difuzaţi, să descărcaţi, să tipăriţi, să stocaţi (pe niciun suport), să distribuiţi, să transmiteţi, să arătaţi sau să redaţi în public, să adaptaţi sau să modificaţi în vreun fel conţinutul site-ului Aggreko în niciun scop fără acordul prealabil scris al Aggreko plc.  

5. Link-urile către site-urile terţilor de pe site-ul Aggreko sunt furnizate doar pentru convenienţă. Dacă folosiţi aceste link-uri, părăsiţi site-ul Aggreko şi accesaţi aceste site-ul pe propriul risc. Aggreko nu îşi asumă nicio răspundere pentru conţinutul altor site-uri către care site-ul Aggreko oferă link-uri. Dacă doriţi să faceţi legătura cu site-ul Aggreko o puteţi face doar cu acordul prealabil scris al Aggreko şi cu condiţia să faceţi legătura cu pagina de pornire a site-ului Aggreko dar nu să o replicaţi. 

6. Deşi Aggreko a luat toate măsurile pentru a se asigura că informaţiile de pe acest site sunt corecte, Aggreko nu garantează acurateţea şi completitudinea informaţiilor de pe site-ul Aggreko şi vă informăm că informaţiile pot fi incomplete sau inexacte sau pot fi depăşite. Aggreko poate modifica schimbările aduse materialelor de pe site sau produselor descrise în acesta în orice moment fără notificare. Aggreko nu face niciun angajament legat de actualizarea acestor materiale. 

7. În măsura permisă de legislaţie, Aggreko nu va fi responsabilă faţă de nicio persoană pentru pierderi, costuri, cheltuieli sau daune care pot apărea din utilizarea oricăror informaţii de pe acest site. Nicio prevedere din această declaraţie nu va exclude şi nu va limita răspunderea Aggreko în caz de (i) deces sau vătămare personală cauzată de neglijenţă (aşa cum este definit acest termen de Legea privind Clauzele Contractuale Abuzive 1977); (ii) fraudă; (iii) declaraţii false; or (iv) orice răspundere care nu poate fi exclusă sau limitată conform legislaţiei aplicabile.  

8. Materialul de pe acest site despre Aggreko este doar orientativ. Nu reprezintă o recomandare de cumpărare, de vânzare sau garanţii pentru Aggreko, nu constituie o ofertă sau o invitaţie de vânzare, şi nicio solicitare a unei oferte de a cumpăra a vreunei astfel de garanţii într-o jurisdicţie şi nu vă puteţi baza pe acestea atunci când faceţi o decizie de investiţie. Preţul acţiunilor şi veniturile din acestea poate scădea la fel cum poate creşte.  Performanţa precedentă nu este în mod necesar o indicaţie a performanţei viitoare. Dacă nu sunteţi sigur de ce trebuie să faceţi în privinţa acţiunilor, garanţiilor sau altor investiţii în Aggreko, vă rugăm să  luaţi legătura cu consultantul dumneavoastră financiar. 

9. Prin accesarea site-ului Aggreko în orice jurisdicţie, este responsabilitatea dumneavoastră să respectaţi legile şi cerinţele de reglementare din orice jurisdicţie relevantă, inclusiv să obţineţi orice aprobare guvernamentală, de reglementare sau alte aprobări în această jurisdicţie sau respecta alte formalităţi sau restricţii în această jurisdicţie. Dacă accesul la site-ul Aggreko şi/sau la informaţiile conţinute în acesta nu este legal în jurisdicţia în care doriţi să o accesaţi, nu trebuie să accesaţi site-ul Aggreko şi dacă alegeţi să o faceţi, o faceţi pe riscul dumneavoastră. Dacă încălcaţi aceşti termeni, permisiunea dumneavoastră să folosiţi site-ul Aggreko încetează şi trebuie să distrugeţi imediat orice extrase descărcate, copiate sau tipărite de pe site-ul Aggreko. Orice drepturi neprevăzute în mod explicit în aceste clauze sunt interzise.

Pentru a discuta cu un membru al echipei noastre, vă rugăm apelaţi

+4 0752 225 985  

Pentru închiriere