Accesibilitate

Site-ul funcţionează din mai 2007. Trebuie să fie uşor de folosit pentru oricine, indiferent de metoda de acces la internet.  

CSS

www.aggreko.com a fost dezvoltat folosind standarde conforme HTML şi CSS. În proiectarea acestui site nu a fost folosit niciun cadru. Tabelele sunt folosite pentru a afişa date tabulare, însă nu au fost folosite pentru configurare.

Foile noastre trebuie să se potrivească oricărui motor de căutare, însă acest site este optimizat pentru motoarele de căutare care aderă la standardele web W3C.  

Dimensiunea Textului

Toate textele au o dimensiune relativă a fontului ceea ce înseamnă că puteţi redimensiona textul oricând doriţi.  

Respectarea Standardelor

Toate şabloanele de pe acest site sunt aprobate de WCAG AA, respectă toate punctele de control de Prioritate 1 şi 2 şi câteva puncte de control de Prioritate 3. Toate şabloanele de pe acest site folosesc mărci semantice structurate şi sunt validate ca XHTML Strict 1.0.

Ajutor la Navigare

Pentru cei care folosesc cititoare de ecran există opţiunea de a sări peste navigare direct la conţinutul fiecărei pagini. Textul link-ului este scris pentru a avea sens în afara contextului. Multe link-uri au atribute de titluri pentru a descrie link-urile mai în detaliu. Link-urile se deschid în aceeaşi fereastră cu excepţia link-urilor către documente PDF şi Word, şi link-urile către site-uri externe – care se deschid în ferestre noi.  

Coduri de Acces

Nu folosim coduri de acces. Articolul Nomensa intitulat "De ce nu funcţionează Codurile de Acces" vă explică de ce nu funcţionează.

Pentru a discuta cu un membru al echipei noastre, vă rugăm apelaţi

+4 0752 225 985  

Pentru închiriere