Transport naval

Când eşti pe mare, controlul temperaturii şi energia sunt întotdeauna critice pentru misiune

Indiferent dacă exploataţi FPSO, o navă de containere, o navă militară sau un doc plutitor, asigurarea echipamentelor necesare de energie şi control temperatură este întotdeauna o prioritate.

Angajamentul Aggreko faţă de industria de transporturi este sprijinit nu doar de reţeaua sa globală de servicii formată din peste 190 de locaţii, dar şi de cea mai mare flotă din lume de echipamente moderne, responsabile de alimentare cu energie şi control al temperaturii.

De la generatoare de rezervă la bord, la energie pentru containerele de refrigerare sau reparaţii la docuri plutitoare, Aggreko întâmpină provocările industriei de transporturi prin folosirea echipamentelor personalizate pentru client. Fiecare proiect este sprijinit de ingineri de tehnică, vânzări şi service care oferă expertiză în project management astfel încât reparaţiile la nave şi navigaţia să nu fie întârziate.

Experienţa Aggreko de peste 50 de ani în industria de transporturi va asigura de cele mai corespunzătoare, rentabile şi inovative soluţii care să întâmpine până şi cele mai solicitante aplicaţii.

Beneficii în colaborarea cu Aggreko

Răspuns rapid
Echipamentul de închiriat este disponibil rapid şi poate fi livrat şi instalat în cel mai scurt timp posibil pentru a vă satisface nevoile.

Servicii la cheie
Serviciile noastre specializate includ totul de la evaluarea iniţială a nevoii la back-up la locaţie.

Capacitate flexibilă
Capacitatea instalată a unui pachet de închiriere poate fi crescută sau redusă gradual şi echipamentele pot fi închiriate pe termen scurt său lung, în funcţie de nevoile Dvs.

Fiabilitate garantată
Cu redundanță încorporată şi echipamente create specific pentru închiriere, puteţi fi asiguraţi că echipamentele furnizate de Aggreko sunt de încredere şi vor funcţiona non-stop dacă este necesar.

Cheltuieli limitate de capital
Închirierea echipamentelor elimina nevoia de cheltuieli de capital la achiziţia de echipamente. Acestea nu aduc aconturi mari sau costuri de dobândă şi vă păstrează capacitatea de creditare.

Planificarea în situaţii de urgenţă
Prin stabilirea unei baze de date a cerinţelor de evenimente neprevăzute, Aggreko poate forma parte integrantă din planul Dvs. de răspuns în caz de urgenţă.

Managementul combustibilului
Profitaţi de serviciile Aggreko de management al combustibilului şi eliminaţi problema alimentarii de pe umerii echipei Dvs. de operaţiuni.

Servicii pentru:
  • Nave de containere
  • Reparaţii la docuri plutitoare
  • Dragare şi pozarea cablurilor/ conductelor offshore
  • Navy ship-to-shore
  • Vase de suport offshore şi ROV
  • Înmagazinarea navelor

Pentru a discuta cu un membru al echipei noastre, vă rugăm apelaţi

+4 0752 225 985  

Pentru închiriere