Energie pentru întregul ciclu de viaţă în industria mineritului

Energie pentru întregul ciclu de viaţă în industria mineritului

Companiile de minerit din toată lumea au încredere în Aggreko pentru alimentarea cu energie. Aggreko furnizează pachete de alimentare complet flexibile pentru fiecare etapă a ciclului de viaţă al minei, de la planificarea şi construcţia proiectului, până la punere în funcţiune, producţie, expansiune şi eventual dezafectare.

Soluţiile noastre adresează principală nevoie a oricărei operaţiuni de minerit: o sursă de alimentare stabilă, fiabila şi suficienţă. Oferim pachete energetice personalizate care întâmpină cerinţele fiecărui proiect individual în parte.

Soluţiile energetice Aggreko oferă linişte clienţilor noştri. Acestea le permit să se concentreze pe operaţiunile de minerit ştiind că sursa lor de alimentare este în mâinile unei companii de top specializate în energie.

Timp de peste 50 de ani, Aggreko a definit industria de electrogena de închiriat. Astăzi, Aggreko este cel mai experimentat şi capabil furnizor de energie electrogenă în chirie. Companiile de minerit aleg Aggreko cu încredere deplină.

Aggreko lucrează îndeaproape cu clienţii pentru a furniza soluţii care:

  • Respecta cele mai înalte nivele de sănătate şi securitate.
  • Oferă flexibilitate atât în finanţare cât şi în capacitatea de generare.Livrează energie fiabilă de înaltă calitate disponibilă non-stop.

mining-map-498px

Energia este un considerent critic în fiecare etapă a unui ciclu de viaţă al minelor

Selectarea unui partener redutabil pe termen lung ce vă poate asigura ca mine este întotdeauna operaţională în fiecare etapă este la fel de important ca şi considerentele de economie, mediu şi piaţa.
  • Explorarea anticipată
  • Etape de fezabilitateConstrucţie şi punere în funcţiune
  • Producţie anticipată
  • Producţie completă
  • Extinderea minei
  • Reducerea producţiei
  • Închidere şi reabilitare
Cu 50 de ani de experienţă tehnologică neîntrecută în proiectarea, producţia, exploatarea şi întreţinerea celei mai mari flote din lume de generatoare personalizate pentru închiriere, soluţiile noastre personalizate şi consultanta noastră specializată reduc riscul şi sporesc încrederea investitorului.

Închiriaţi energia şi reduceţi cheltuiala de capital

Accesul la o sursă fiabilă de alimentare este critică pentru exploatarea oricărei mine. Energia este, de asemenea, un considerent financiar major. Asigurarea fondurilor necesare pentru dezvoltarea unei noi mine reprezintă o provocare semnificativă, în special în zonele izolate şi dificile.

Calitate, sănătate, securitate şi mediu

Aggreko recunoaşte că sănătatea şi securitatea în muncă sunt aspecte critice pentru clienţii săi din minerit la nivel internaţional. De aceea, aderam la cele mai înalte standarde din lume.

Pentru a discuta cu un membru al echipei noastre, vă rugăm apelaţi

+4 0752 225 985  

Pentru închiriere