Managementul facilitaţilor

Managementul facilitaţilor

Înţelegem nevoile în continuă schimbare ale industriei de facilităţi, asigurând totul de la controlul temperaturii pentru facilităţi de depozitare la alimentare temporară în timpul întreţinerii planificate.


Întâmpinăm aceste provocări furnizând numai cele mai recente echipamente şi cunoştinţe către companiile de management al facilitaţilor din toată lumea, confirmându-ne poziţia de primă alegere pentru o gamă de aplicaţii industriale specializate :

 • Îmbunătăţirea controlului termic în reacţii exoterme sau facilităţi de depozitare.
 • Controlul umidităţii relative pentru a reduce situaţiile de respingere a produselor finale de valoare.
 • Ventilaţii temporare pentru furnizarea de răcire suplimentară.
 • Reducerea perioadelor de întreţinere prin instalarea controlului temperaturii.
 • Sursă temporară de energie în timpul întreţinerii planificate.
 • Furnizare de energie pentru pornirea motoarelor vitale şi bănci de energie pentru testarea surselor de alimentare.


Diferenţa Aggreko

Credem că trebuie să oferim clienţilor noştri tot ce este mai bun. Cei mai experimentaţi şi dedicaţi tehnicieni şi o flotă de echipamente realizate special pentru închiriere.

 • Disponibilitate rapidă
  Unul dintre principalele motive pentru care clienţii ne aleg este că putem face treaba mai repede decât oricine altcineva. Reuşim asta pentru că avem cea mai mare flotă de energie şi controlul temperaturii din lume, în peste 190 centre de servicii poziţionate strategic pentru a ne sprijini clienţii. Echipamentele noastre sunt standardizate şi permit mobilizarea rapidă şi uşoară pe uscat, pe apă sau în aer.
 • Fiabilitate garantată
  Deoarece lucrăm în unele dintre cele mai ostile şi izolate locaţii din lume, ne asigurăm că fiecare piesă de echipament proiectată şi asamblată în centrul nostru acreditat ISO 900:2008 din Regatul Unit este special creat pentru închiriere. Cu peste 50 de ani de experienţă în proiectarea, punerea în funcţiune şi exploatarea sistemelor temporare de energie şi control al temperaturii, credem cu adevărat că fiabilitatea noastră ne distinge de concurenţă.
 • Flexibilitate
  Echipamentele noastre modulare ne permit să creştem sau să reducem rapid cantitatea de energie sau controlul temperaturii în funcţie de necesităţile Dvs. pe moment.
 • Servicii la cheie
  De la evaluarea nevoilor, mobilizare, instalare, punere în funcţiune şi exploatare până la scoatere din uz şi chiar şi managementul combustibililor, Aggreko le face pe toate.
 • Suport non-stopEchipamentele şi tehnicienii noştri sunt întotdeauna la datorie pentru a vă furniza suport de încredere, indiferent de necesităţi.

Pentru a discuta cu un membru al echipei noastre, vă rugăm apelaţi

+4 0752 225 985 

Pentru închiriere