Alimentarea evenimentelor de clasă mondială

Alimentarea evenimentelor de clasă mondială

Serviciile de evenimente ale Aggreko oferă soluţii de închirierea energiei şi controlul temperaturii de top cu personal specializat de proiect, echipament şi suport pentru clienţii industriei de evenimente şi entertainment din toată lumea.

De la jocuri olimpice la festivaluri locale, producţii de film, inaugurări prezidenţiale şi tururi de concert, portofoliul nostru de proiecte finalizate cu succes vorbeşte de la sine, oferindu-vă încrederea care vine din experienţa noastră.

 • Filme şi televiziune
  De la alimentarea efectelor speciale şi iluminare până la cerinţe de încălzire şi răcire, Aggreko joacă un rol vital în producţia cinematografică.
 • Sporturi
  Aggreko ajută entuziaştii sportului să urmărească emisii live continue ale evenimentelor sportive preferate la TV din locaţia lor.
 • Tururi şi concerte
  Aggreko oferă industriei de entertainment un pachet de energie neîntreruptibilă şi răcire în culise pentru un impact maxim pe scenă.
 • Evenimente corporative, sociale şi politice
  Aggreko joacă un rol de vârf în spatele scenei - indiferent dacă vorbim despre nunţi fastuoase, prezentări de modă sau lansări de produse.

Pentru a discuta cu un membru al echipei noastre, vă rugăm apelaţi

+4 0752 225 985 

Pentru închiriere