Vacancies

Cariere la Aggreko

Valorile noastre pot fi rezumate în trei moduri:

În primul rând, noi credem că în cazul unei companii care oferă servicii, diferența dintre a fi bun și a fi cel mai bun este dată de elemente precum calitatea, angajamentul, motivarea, integritatea, energia și entuziasmul oamenilor.

În al doilea rând, prin natura sa, afacerea noastră presupune o multitudine de proiecte desfășurate pe termen scurt. Având în vedere volumul și termenele strânse de timp în care livrăm aceste proiecte, trebuie să fim extrem de eficienți în tot ceea ce facem. De asemenea, flexibilitatea și tenacitatea sunt cuvinte cheie, deoarece prin specificul nostru de activitate răspundem cererilor urgente, neplanificate ale clienților noștri.

În al treilea rând, cu toate că resursele noastre sunt mobilizate rapid, noi credem că lucrurile trebuie să fie bine organizate, metodic, iar activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță. Deținem expertiza specializată asupra echipamentelor, clienților și a proceselor. Pasiunea, mândria și performanța pe care oamenii Aggreko o oferă zi de zi este un rezultat natural al caracterului de urgență specific afacerii noastre. Ajutăm oamenii și companiile în situații sensibile sau pentru a evita apariția unor perturbări grave ale activității lor. Prin urmare, munca și valorile noastre reflectă acest lucru prin receptivitatea pe care o manifestăm față de nevoile clienților noștri.

Sânge portocaliu – Orange Blood

Oamenii Aggreko sunt dedicați, profesioniști și pasionați de asigurarea unor servicii înalt calitative clienților noștri. În cadrul afacerii noastre, spunem că prin venele angajaților noștri curge "sânge portocaliu". Cunoștințele și expertiza echipei Aggreko sunt inegalate. Oamenii noștri sunt mândri să lucreze pentru Aggreko, iar echipa Aggreko este mândră de a avea asemenea colegi. Promovăm egalitatea de șanse pentru toți, indiferent de handicap, origine etnică, sex sau orice alte considerente care nu afectează capacitatea unei persoane de a-și efectua munca.

Este o cultură, este un mod de a descrie calitățile și comportamentul care se potrivesc cu Aggreko; este pasiune, angajament, prietenie, loialitate, dispoziția de depune efort pentru a obține mai mult. Asta înseamnă sângele portocaliu.

Trimite CV-ul tău

Dacă ești interesat/ă să lucrezi pentru Aggreko, te rugăm să completezi următoarele informații și să încarci în sistem CV-ul tău.
În cazul în care profilul tău este de interes și o poziție adecvată este disponibilă, te vom contacta.

Dacă mi-ai cere să îți spun care sunt cele mai bune lucruri legate de munca în cadrul Aggreko, aș spune că acestea sunt dezvoltarea profesională și personală, dar mai ales oamenii din cadrul organizației noastre. .