Despre Aggreko

Aggreko furnizează soluţii de generare si control al temperaturii către clienţi care au nevoie de ele foarte repede sau pentru o perioadă scurtă de timp.

Avem două modele de afaceri. În afacerea locală, ne închiriem echipamentele către clienţi care le exploatează pentru sine, deşi păstrăm responsabilitatea pentru service şi întreţinere. În afacerea cu proiecte energetice, funcţionăm ca producător de energie; instalăm şi exploatăm centrale electrice şi clienţii ne plătesc pentru a avea capacitatea de generare disponibilă, precum şi pentru electricitatea pe care o livrăm.

Facem asta la nivel global - ne conducem afacerea din peste 190 de centre de service şi sedii, aflate în mai mult de 45 de ţări. Soluţiile pe care le furnizam pleacă de la foarte mari şi complexe până la foarte simple.

Cele mari şi complexe pot include:

  • Alimentarea unor state întregi atunci când reţeaua existentă nu poate satisface cererea de sute de MW sau energie suplimentară;
  • Ajutarea rafinăriilor de petrol să menţină producţia pe vreme caldă prin furnizarea de energie şi răcire suplimentară;
  • Crearea şi furnizarea unei infrastructuri energetice critice pentru emisia, iluminatul de siguranţă şi pentru iluminarea terenului de joc pentru evenimente sportive majore, precum Jocurile Olimpice şi Cupa Mondială FIFA.

Cele simple pot include:

  • Asigurarea controlului temperaturii într-o clădirea de birouri după defectarea sistemului de aer condiţionat;
  • Instalarea de chillere pentru crearea de gheaţă pentru patinoare temporare;
  • Furnizarea unui generator timp de câteva zile către un operator utilitar care întreprinde îmbunătăţiri la liniile de transmisie.

Contactaţi-ne pentru a vedea cum vă putem ajuta.

safety-for-life-270

Pentru a discuta cu un membru al echipei noastre, vă rugăm apelaţi

+4 0752 225 985  

Pentru închiriere

 Pagini similare